Advivum + A posto vás zvou na skok do Itálie. Užijte si Sardinii v centru Prahy.

O gril se postará sám Gianfranco Coizza, který vás přenese, díky skvělému menu z lokálních surovin, do jeho rodné Sardinie. A Advivum dotvoří, prostřednictvím vín, váš dokonalý kulinářský zážitek. Zastavte se na skleničku, nebo si přijďte užít neomezenou konzumaci nabízených vín za 790,-.

Menu:
• Pollo alla cacciatora – Vykoštěná kuřecí
stehna (z bio chovu) s rajčatovou omáčkou z rajčat Pachino
• Pecorino fuso, miele, pompia – Grilovaný čerstvý ovčí sýr, med, kandovaný citrus Pompia

Variace čerstvých salsiccia vlastní výroby:
• Salsiccia di maiale e pecorino
Vepřové maso, sýr pecorino, ančovičky, chilly papričky
• Salsiccia di manzo e blu di pecora Hovězí z bio chovu, modrý ovčí sýr

Víno na večer v neomezené konzumaci za 790,-:

– Adriano Adami – Garbel Prosecco DOC Treviso
– Pierre-Marie Chermette – Crémant de Bourgogne Rosé
– Laurent Miquel – Auzines Albariňo 2018
– Domaine Devillard – Chardonnay Le Renard 2015
– Domaine de la Cadette – Bourgogne Rouge Champs Cadet 2017
– Principe Corsini – Chianti Classico „Le Corti“ 2015